Baštenske garniture

BAŠTENSKE GARNITURE – rade se u nekoliko varijanti, sa mogućnošcu izbora dužine (veličine) i boje. Uobičajena visina stola je 75 cm, a visina klupe i taburea – 45 cm. Dužina baštenske garniture određena je dužinom stola.

“ALPSKA STENA” – masivna garnitura, sa dve klupe bez naslona. Garnitura se može kompletirati tabureima bez naslona ili sa naslonom. Pravi se od oblica kanadske topole. Cenovnik (za garniture bez taburea) i dužine koje su u opticaju:

1,1 m – 150,- €,

1,5 m – 180,- €,

2,0 m – 230,- €.

STANDARDNA GARNITURA – garnitura sa stolom sa četiri noge u obliku stubova, dve klupe sa naslonom. Garnitura se može kompletirati tabureima bez naslona ili sa naslonom. Izraduje se od kanadske topole ili camovine. Cenovnik (za garniture bez taburea) i dužine koje su u opticaju:

1,1 m – 130,- €,

1,5 m – 160,- €,

2,0 m – 210,- €.

GARNITURA ’’X’’ – noge  stola su u obliku slova X, dve klupe sa naslonom. Garnitura se može kompletirati tabureima bez naslona ili sa naslonom. Pravi se od oblica kanadske topole. Cenovnik (za garniture bez taburea) i dužine koje su u opticaju:

1,1 m – 130,- €,

1,5 m – 160,- €,

2,0 m – 210,- €.

 

Taburei koji se mogu dodati uz čelo i pročelje stola garniture se izrađuju posebno, po želji kupca. Cena taburea bez naslona je 15,- €, a taburea sa naslonom 30,- €.

Slike baštenskih garnitura